Mburoja e Muslimanit

Categoria:

Livros e referência

Descrição

Mburoja e Muslimanit për Android

- Ndarja e lutjeve në kaptina
- Kërkimi i kaptinave të caktuara
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet
Enxergar mais

Sobre este App

  • Versão: Varia de acordo com o dispositivo
  • Tamanho: Varia de acordo com o dispositivo
  • OS: Android
  • Requisitos: 2.2 ou superior
  • Dispositivos habilitados: Esta aplicação foi desenvolvida para telefones Android
Grátis
Classificação:
95
App Grátis do Dia

332023892

iOS

Artigos relacionados
Aplicativos relacionados
Em Destaque